Pengalaman pertama






Setiap awal bulan, kami akan kumpul semua managers dari semua outlet untuk mesyuarat bulanan. Mana yang jauh, atau tak dapat datang secara fizikal, akan join sama meeting secara online.


Setiap branch present performance masing masing dan bincang cara terbaik mengatasi cabaran.


Saya suka cara Narqes Skintelligent Cyberjaya present semalam, praktikal betul. Siap bagi tips macam mana nak handle staf.


Semalam saya juga diperkenalkan pada semua managers. Saya suka, very professional. They are fun tetapi masih menjaga imej. Best!


Bulan ini kami buat meeting di QesiQ Lab, sebuah bangunan milik Narqes Holdings, yang mengeluarkan semua produk NARQES.


Memang padu. Kelengkapan lengkap. Lif barang pun ada hokeh. Tak payah turun naik tangga angkut barang gitu

QesiQ Lab dah ada pengiktirafan GMP untuk kilang kosmetik dan makanan kesihatan.


Meriah masa meeting tu, saya enjoy dan belajar serba sedikit mengenai NARQES. Best!


Sambil meeting juga ada makan minum. Meriah! Macam macam ada. Saya suka ayam bakar dengan fruit tart. Sedap!


Tunggu..kami akan

launch training and capacity enhancement program untuk team NARQES.


In tentunya akan meningkatkan lagi kepercayaan customer kepada kami.

Doakan kami ya. Jika anda nak kan kulit yang sihat, cantik dan mulus, jemput datang ke cawangan kami :


NS Ampang : 0132635007

NS Wangsa Melawati: 0133266768

NS Rawang: 0132515657

NS Gombak: 0162323829

NS Klang: 0194817576

NS Damansara: 0186656910

NS Petaling Jaya: 0109841718

NS Shah Alam: 0168722887

NS Manjung: 0109795749

NS Langkawi: 0164004544

NS Alor Setar: 0196628382

NS Kulim: 0103196030

NS Cyberjaya: 0102309006

NS Setia Alam: 01157901415

NS Bangi: 0189124910

NS Kuala Selangor: 0169329913

NS Melaka : 0189673910

NS Kuantan : 0139204151

NS Kota Bharu : 0168556757

NS Johor Bahru : 0167086757


48 views0 comments

Recent Posts

See All